Új fogalom: őssejt táplálás, őssejt védelem.

2017.12.06 00:48

A jövő gyógyászatának ígérete az őssejt!

 

ŐssejtAz orvostudomány most egy új korszak nyitányához jutott el, az őssejtek hasznosításához.
Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.
Minél több őssejt van jelen a vérben, annál jobb az egészségi állapot. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.
Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a vércukorszint stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk és ez érvényes mindenre a szervezetben. Az őssejtek számát tekintve 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Az életkor előrehaladtával azonban a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken.


Olimpiq StemXCell - Őssejt szaporító és védő


Őssejt kapszula - Őssejtterápia - Olimpiq StemXCellÖnnel mindenre képes!
Az Olimpiq StemXCell segítségével naponta legalább 75%-al több őssejtje lehet! A legjobb őssejtterápia, ha a saját egészséges, aktív őssejtszámunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri és az önregeneráció alapját képezik.
Az ország első 17 műtétjét az elmúlt két évben szívinfarktusos betegeken végezték. A beültetett őssejtek regenerálták a szívizmot, erősödött a szívfunkció.
Ha minden szívbeteg igényt tartana ezekre a műtétekre, akkor ez 2000 milliárd forintba kerülne és több mint 20 évig kellene várniuk a beavatkozásra!
Két út létezik tehát: az egyik a saját őssejtjeink szaporítása, a másik út járhatatlan...
Az elmúlt évtizedek kutatásai alapján bizonyosággal kijelenthető, hogy az őssejtek szervezetünk "mindenhatói".


Őssejtszaporítás akár 1 órán belül!


Őssejt kapszula - Őssejtterápia - Olimpiq StemXCellÚj fogalom: őssejt táplálás, őssejt védelem.
Az Olimpiq StemXCell az első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek igazán rendkívüli tulajdonságai vannak. Az őssejt-táplálás segít úrrá lenni az öregedési folyamatokon azzal, hogy több felnőtt őssejt termelődésére készteti a csontvelőt. Megkönnyíti az őssejtek mozgását a vérben és a segítségre szoruló helyek azonosítását számukra. Segíti a beépülést a szövetekbe, az osztódást a célszövetben, és a megfelelő specifikus sejtté alakulást. Kutatóink több ezer bevizsgált anyag közül a Föld különböző helyeiről választották ki az Olimpiq StemXCell összetevőit.

Vissza